Hondenschool aan huis

Amsterdam en omstreken

hondenschool Amsterdam Badhoevedorp

Hondenschool aan huis – Amsterdam en omstreken

Komt het niet goed uit om naar de hondenschool in Badhoevedorp (naast Amsterdam) te komen? Geen probleem, ik kom gewoon naar jou toe. 

Het kan zijn dat je, om diverse redenen, niet toe komt om deel te nemen aan één van de cursussen op de hondenschool in Badhoevedorp. Dan is het fijn dat er een mogelijkheid bestaat om begeleiding en advies te krijgen in jouw eigen leefomgeving.

Er is een pup in aankomst en je wilt vooraf advies voor in de thuis situatie, wat moet je aanschaffen en hoe maak ik mijn woning geschikt voor een pup? Of de pup is al gearriveerd en je hebt vragen over de opvoeding, zindelijk maken en over voeding? Ook maken we een begin met de basis oefeningen. Je leert jouw pup woorden en hoe je een oefening opbouwt.

Heb je pas een hond genomen vanuit het Asiel? Of misschien overweeg je om een hond uit het Asiel te nemen óf een hond uit de herplaatsing. Ik begeleid je in het ontdekken en leren lezen van de hond, ondersteund door middel van oefeningen in én rond de woning. Zo maak je samen een goede start!

Tijdens het bezoek bij jou thuis neem ik de tijd voor jou én of het gezin. Daarom is het tarief voor het bezoek niet per uur maar per sessie. Het kan dus zomaar zo zijn dat de sessie langer duurt dan één uur. Na het bezoek ontvang je een overzicht van wat wij hebben besproken en hebben geoefend. De oefeningen worden in stapjes uitgeschreven, zodat jullie samen aan de slag kunnen.

In Amsterdam en omstreken de hondenschool bij jou thuis

Het is mogelijk om een “hondenschool aan huis abonnement” af te sluiten. Dit is een abonnement voor 5 lessen. Dit is voordeliger en je krijgt hulp en advies waar en wanneer jij dat wilt.

  • Ik kom bij je thuis in regio Amsterdam, vanuit Badhoevedorp
  • Abonnement: € 250,- exclusief 21% btw
  • Kosten per sessie: € 55,- exclusief 21% btw
  • Na afloop ontvang je een overzicht per mail

Aanmelding / Aanvraag info hondenschool aan huis

7 + 7 =

“Een paar maanden geleden hebben we een zwerfhondje uit Sardinie meegenomen. Hij was heel lief maar luisterde natuurlijk totaal niet, ging steeds alleen aan de wandel en maakte speelgoed en sloffen stuk. Toen heb ik de hulp van Ruby ingeroepen. Zij is 5 keer bij ons geweest en nu hebben we een hondje dat luistert en gewoon bij je blijft. We deden veel leuke oefeningen en altijd kreeg ik de uitleg daarna nog via de mail. Ook heeft Ruby meer uitleg gegeven over de psyche van een hond en hoe zij reageren op bijv andere hondjes. Ze leert je goed om te gaan met je hond waardoor veel meer plezier van elkaar hebt. Een echte aanrader dus!”

Karina H.

20161007_172502