Hondentrainer Amsterdam en omgeving

Even voorstellen: Ruby Remmers

Mijn naam is Ruby Remmers. Ik ben een gediplomeerd hondentrainer in Amsterdam en omstreken, gevestigd in Badhoevedorp. Ik heet je van harte welkom op de site van de hondenschool én hondenschool aan huis.

 

Hondenschool dichtbij Amsterdam

In 2011 begon ik als hondentrainer de hondenschool nabij Amsterdam met de intentie om een veilige en ontspannen omgeving te creëren voor eigenaar en hond. Een plek waar je jezelf kan zijn en kan leren zoals jij dat prettig vind. Ik ben van mening dat wanneer jij je op je gemak voelt dat een positieve invloed heeft op de samenwerking met jouw hond tijdens de lessen. Ik ga voor kwaliteit en ben pas tevreden wanneer jullie tevreden huiswaarts keren. En met het gevoel dat je écht wat geleerd hebt zodat je dat in de thuissituatie kan voortzetten. Ik mag mijzelf gelukkig prijzen dat ik kan zeggen dat mijn werk mijn passie is!

Gediplomeerde hondentrainer

Omdat ik altijd al gefascineerd ben geweest in het wezen dat hond heet, en meer wilde weten over hondengedrag en hoe honden leren, ben ik in 2000 begonnen met opleidingen te volgen bij Martin Gaus Academie in Lelystad. Ik wilde na de opleidingen gaan werken met honden die worden ingezet voor dier ondersteunende therapie. In 2004 ben ik begonnen als hondentrainer in Amsterdam bij de Gehoorzame huishond school van de Dierenbescherming. Ik heb in de 7 jaar daar werkzaam te zijn geweest als trainer, ontzettend veel geleerd van de honden en hun eigenaren. Ik ben ze tot op de dag van vandaag daarvoor nog erg dankbaar!

 

Hondentrainers raken nooit uitgeleerd

Op het gebied van hondengedrag en de omgang met honden zijn er de laatste jaren veel nieuwe inzichten verkregen, de ontwikkelingen staan gelukkig niet stil en als hondentrainer ben je nooit uitgeleerd. Daarom houd ik mij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, door het volgen van workshops, seminars, lezingen en door veel vaklectuur te lezen. Alle honden zijn individuen, met eigen behoeften, zo ook mensen. Uitgangspunt in de lessen is om je te laten ervaren waar jouw hond behoefte aan heeft, zodat jij je hond beter gaat leren begrijpen en dus beter kan begeleiden. Je zult versteld staan wat jouw hond je allemaal “vertelt”. Je leert omgaan met je hond op basis van:

  • kennis die je van mij als hondentrainer krijgt,
  • vertrouwen,
  • maar vooral ook met emotie.

Ik hoop je binnenkort te mogen begroeten nabij Amsterdam in Badhoevedorp of bij jou thuis.