Overige cursussen

Amsterdam-Badhoevedorp

Voor de beginners

Deze cursus is voor honden vanaf 20 weken tot……

In de cursus voor de beginners leer je hoe je jouw hond woorden kan leren en hoe je een oefening kunt opbouwen en uitbreiden. De oefeningen worden aangepast aan de leeftijd van jouw hond en word er goed in de gaten gehouden wat jouw hond aankan, fysiek en mentaal. Maar, minstens zo belangrijk, dat jij en je hond plezier beleven tijdens de les. Ik begeleidt jou in het leren kennen van jouw hond.

Misschien heb je al een puppy cursus gedaan en willen jullie verder leren? Dat kan je ook in deze cursus terecht. De oefeningen worden op maat aangeboden zodat elke oefening een uitdaging blijft! Deze cursus is ook zeer geschikt op het moment dat je een hond hebt gehaald uit het Asiel, vaak met een verleden. Of een hond uit de herplaatsing. Dan is het fijn dat je begeleiding krijgt in het leren “lezen” van jouw hond. Je zult versteld staan wat jouw hond je allemaal “verteld”.

Naast het aanleren van de basis oefeningen leren jullie in elke les iets anders. Jullie gaan een begin maken met speuren en met zoek spelletjes, hersengymnastiek spelletjes en leren communiceren met lichaamstaal door middel van behendigheid en balans oefeningen.

De groepjes houd ik klein, zodat er genoeg ruimte is om al jouw vragen te beantwoorden, individuele aandacht te kunnen geven en om een ontspannen sfeer te garanderen. Geen stress voor eigenaar en hond! Na de les ontvang je een overzicht, per mail, van wat we hebben besproken en hebben geoefend.

Kortom; de beginners cursus is een ontzettende leuke manier om fijn samen te werken! Wil je meer weten over deze cursus, Voor de beginners.

De oriëntatie cursus

 Heerlijk samenwerken met je hond. 

Deze cursus is voor honden vanaf 6 maanden tot…..

Het accent van deze cursus ligt in het samenwerken met jouw hond en veel leuke dingen doen. De cursus is zó opgebouwd dat jullie in blokken van 2 weken iets anders krijgen aangeboden.

  • 2 weken speurwerk
  • 2 weken behendigheid en balans
  • 2 weken hersenwerk spelletjes
  • 2 weken sport en spel

Zo kan je in deze 8 weken uitvinden wat jij, maar vooral jouw hond het leukst vind. Na deze cursus kunnen jullie je eventueel gaan “specialiseren” in één van de onderdelen, het is allemaal mogelijk! Ook voor de wat oudere hond is deze cursus heel geschikt, de oefeningen worden uiteraard aangepast aan de fysieke gezondheid van de hond. Is jouw hond nog niet volwassen? Ook dan geld dat de oefeningen worden aangepast aan wat jouw hond fysiek aankan. Hebben jullie niet eerder een cursus gevolgd? Geen probleem, tijdens het beoefenen van de onderdelen leer je jouw hond de basis oefeningen, spelenderwijs. Wil je meer weten over deze cursus, De orientatie cursus.