Puppy cursus - basis

Amsterdam, Badhoevedorp

Puppy cursus – basis

De cursus is voor puppy’s vanaf 12 weken. Is jouw puppy jonger dan 12 weken, kijk dan even op de Voor de allerkleinste pagina.

In de puppy cursus – basis leer je hoe je jouw hond woorden kan leren en hoe je een oefening kunt opbouwen en uitbreiden. Elke week kunnen de hondjes iets meer leerstof aan en kunnen ze zich beter concentreren. Zodoende worden de oefeningen aangepast aan de leeftijd van jouw pup en word er goed in de gaten gehouden wat jouw pup aankan. Maar minstens zo belangrijk om een goede start te maken, is het leren kennen van jouw pup. Wij besteden ook tijd aan het kijken en benoemen van de communicatie. Hoe “praat” jouw pup, tegen jou, en met de andere pup’s? Je zult versteld staan wat jouw pup allemaal “verteld”.

In elke les van de puppy cursus leert jouw pup iets anders. Jullie gaan een begin maken met speuren en met zoek spelletjes, hersengymnastiek spelletjes en puppy behendigheid.

De groepjes houd ik klein, zodat er genoeg ruimte is om al jouw vragen te beantwoorden en om een ontspannen sfeer te garanderen. Geen stress voor eigenaar en hond! Na de les ontvang je een overzicht, per mail, van wat we hebben besproken en hebben geoefend.

Kortom; de puppy cursus -basis  is een ontzettende leuke manier om samen goed van start te gaan!

Na de puppy cursus- basis is er altijd gelegenheid om samen door te leren in een vervolg cursus of deel te nemen in één van de thema cursussen. Ook worden er dikwijls workshops gehouden.

Komt het niet goed uit om naar de hondenschool in Badhoevedorp te komen?

Geen probleem, dan kom ik gewoon naar je toe! 

Lekker in de eigen omgeving samen les en hulp bij de opvoeding krijgen. Meer informatie over de mogelijkheden en de kosten kan je vinden op de pagina Hondenschool aan huis.

puppy cursus amsterdam badhoevedorp

Puppy cursus – basis

  • Kosten puppy cursus: € 120,-
    ( kan in 2 termijnen worden betaald, zonder meerkosten )
  • 8 lessen ( wekelijks op een vaste dag en aanvangstijd )
  • Puppy’s vanaf 12 weken
  • Maximaal 6 puppy’s
  • De les duurt 1 uur
  • na afloop een les overzicht per mail
Start Puppy cursus

Aanmelding Puppy cursus - basis

11 + 10 =