Voor de beginners

Amsterdam - Badhoevedorp

Voor de beginners

Deze cursus is voor honden vanaf 20 weken tot……

In de cursus voor de beginners leer je hoe je jouw hond woorden kan leren en hoe je een oefening kunt opbouwen en uitbreiden. De oefeningen worden aangepast aan de leeftijd van jouw hond en word er goed in de gaten gehouden wat jouw hond aankan, fysiek en mentaal. Maar, minstens zo belangrijk, dat jij en je hond plezier beleven tijdens de les. Ik begeleidt jou in het leren kennen van jouw hond.

Misschien heb je al een puppy cursus gedaan en willen jullie verder leren? Dat kan je ook in deze cursus terecht. De oefeningen worden op maat aangeboden zodat elke oefening een uitdaging blijft! Deze cursus is ook zeer geschikt op het moment dat je een hond hebt gehaald uit het Asiel, vaak met een verleden. Of een hond uit de herplaatsing. Dan is het fijn dat je begeleiding krijgt in het leren “lezen” van jouw hond. Je zult versteld staan wat jouw hond je allemaal “verteld”.

Naast het aanleren van de basis oefeningen leren jullie in elke les iets anders. Jullie gaan een begin maken met speuren en met zoek spelletjes, hersengymnastiek spelletjes en leren communiceren met lichaamstaal door middel van behendigheid en balans oefeningen.

De groepjes houd ik klein, zodat er genoeg ruimte is om al jouw vragen te beantwoorden, individuele aandacht te kunnen geven en om een ontspannen sfeer te garanderen. Geen stress voor eigenaar en hond! Na de les ontvang je een overzicht, per mail, van wat we hebben besproken en hebben geoefend.

Na de beginners cursus is er altijd gelegenheid om samen door te leren in een vervolg cursus of deel te nemen in één van de thema cursussen. Ook worden er dikwijls workshops gehouden.

Kortom; de beginners cursus is een ontzettende leuke manier om fijn samen te werken!

Komt het niet goed uit om naar de hondenschool te komen?

Geen probleem, dan kom ik gewoon naar je toe! 

Lekker in de eigen omgeving samen les en hulp bij de opvoeding krijgen. Meer informatie over de mogelijkheden en de kosten kan je vinden op de pagina Hondenschool aan huis.

Voor de beginners

  • Kosten: € 120,-, kan in 2 termijnen worden betaald, zonder meerkosten
  • 8 lessen, wekelijks op een vaste dag en aanvangstijd
  • Honden vanaf 20 weken
  • Maximaal 6 honden
  • De les duurt 1 uur
  • na afloop een les overzicht per mail
Start cursus:

Aanmelding Beginners cursus

1 + 3 =